• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Chiar dacă derby-urile dintre AC Milan și Inter nu mai au strălucirea de altă dată, ele continuă să atragă. S-a văzut asta și la acest nou Derby della Madonnina, nu numai prin numărul mare de spectatori prezenți (77.000), dar mai ales prin cele două coregrafii puse la punct de către galerii.

Cea mai spectaculoasă coregrafie a fost pusă în scenă de fanii celor de la AC Milan. Ultrașii echipei care domina fotbalul mondial în anii ’90 au dorit să-i aducă un omagiu lui Silvio Berlusconi, patronul echipei și cel care va ceda în curând pachetul majoritar de acțiuni către noii proprietari chinezi, grupul Sino Europe Sports.

Oficialii milanezilor au toate motivele să fie mulțumiți, mai ales că rețeta financiară a acestui meci este una de succes. Astfel, Milan va încasa peste 3,7 milioane de euro doar din vânzarea de bilete, un record absolut în istoria clubului. Precedentul record fusese stabilit tot în acest sezon, cu ocazia partidei cu Juventus, pe care echipa lui Vincenzo Montella a câştigat-o cu 1-0 pe 22 octombrie.

Și fanii celor de la Inter, prezenți în tribune, s-au pregătit remarcabil pentru acest mare meci, coregrafia fiind una pe măsura pretențiilor.