• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

AC Milan are parte, până acum, de un sezon peste așteptări, afându-se pe locul trei. Cu toate că lucrurile merg bine, lotul echipei lombarde ar putea suferi modificări importante în următoarea fereastră de transferuri, mai ales că, până la deschiderea acesteia, va fi finalizată și preluarea clubului de către chinezi.

Dacă în ceea ce privește venirile, s-a vorbit timid despre Fabregas și, mai nou, despre Mahrez, mai concret se poate discuta despre plecări. Gazzetta dello Sport anunță că sunt mari șanse ca Milan să renunțe în ianuarie la jucătorii care au evoluat foarte puțin sau chiar deloc în actualul sezon.

Keisuke Honda, Rodrigo Ely, Leonel Vangioni și Luiz Adriano sunt jucătorii care ar putea spune adio clubului Rossonero. În ceea ce îl privește pe japonez, acesta chiar a recunoscut că ar fi fost dispus să plece chiar mai devreme de la Milan, însă ofertele au fost ”inadecvate”. Honda ar putea pleca din Italia cu destinația China (Shanghai SIPG) sau în Statele United.

Întors la Milan vara trecută, Rodrigo Ely a primit puține șanse, iar atunci când a intrat pe teren nu a convins. Sosit liber de contract, de la River Plate, Vangioni încă nu a debutat pentru milanezi, el nefiind folosit nici în condițiile în care titularul postului de fundaș stânga, Luca Antonelli, s-a accidentat. Cel mai probabil, argentinianul nu va apuca să îmbrace tricoul Milanului într-un meci oficial.

Despre plecarea lui Luiz Adriano de la Rossoneri s-a vorbit chiar la scurt timp după sosirea sa de la Șahtior Donețk. Mai mult, atacantul brazilian chiar a fost foarte aproape să ajungă în China în urmă cu aproape un an, dar transferul său a căzut în ultimul moment.