• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După transferul lui Bogdan Mitrea la Ascoli, de la Viitorul, gruparea de pe locul 17 din Serie B a mai adus un fotbalist român fost la echipa dobrogeană, în această iarnă. Este vorba de Cristian Daminuță, mijlocașul de 25 de ani care a evoluat ultima dată în Irak, la FC Zakho, sub comanda lui Ilie Stan.

Pentru Daminuță, care încă aparține de AC Milan, este o revenire în Serie B, acolo unde a mai evoluat pentru Modena în sezonul 2009/2010. Mijlocașul de 25 de ani va fi împrumutat de Milan la Ascoli până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Jucătorul achiziționat de Inter de la Timișoara în 2008 și împrumutat, pe rând, la Modena și Dinamo, a fost cumpărat de AC Milan de la rivala sa, în 2010. De atunci a fost din nou împrumutat, pe rând, la L'Aquila (Serie C), FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, FC Baia Mare, FC Viitorul și FC Zakho. Acum, Daminuță are șansa unei relansări a carierei în Serie B, unde va fi coechipier cu Bogdan Mitrea la Ascoli.