• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dan Berci, mare speranţă a fotbalului clujean, a fost prezentat la noua sa echipă, Juve Stabia. Românul a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia din liga a treia italiană.

Descoperit de "U" Cluj, Dan Berci, unul dintre cei mai promiţători tineri români, e gata de o nouă provocare. După ce săptămâna trecută se înţelesese cu oficialii lui Juve Stabia pentru un transfer, fotbalistul a fost prezentat oficial.

El ajunge la echipa înfiinţată în 1907 din postura de jucător liber de contract şi a semnat un angajament valabil până la finalul sezonului 2018-2019.

Extrem de polivalent, fotbalistul de 17 ani poate juca atât în centrul defensivei, dar şi ca mijlocaş central, astfel că are toate atu-urile pentru a se impune şi a spera în viitor la o mutare mai sonoră.

După 12 etape, Juve Stabia e lider în C1 şi specialiştii o văd marea favorită la promovare. În lotul condus de Gaetano Fontana se află nu mai puţin de 6 jucători străini, impresionant pentru o formaţie din liga a treia italiană.

"Un transfer de perspectivă pentru Juve Stabia, care şi-a asigurat pe trei sezoane serviciile fundaşului român Dan Berci", notează Gazzetta Mercato.