• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dani Alves este tot mai aproape să se despartă de Juventus după un singur sezon. Agentul brazilianul are o întâlnire cu oficialii bianconerilor, pentru a discuta condiţiile separării.

Potrivit Sky Italia, este posibil ca fundaşul dreapta de 34 de ani să-şi rezilieze înţelegerea pe care o are cu torinezii şi astfel va fi liber să negocieze cu Manchester City şi Chelsea, formaţiile din Premier League care îl doresc.

Rămâne însă de văzut dacă Juve va accepta să se despartă gratis de fostul jucător al Barcelonei şi să renunţe la un profit important, în condiţiile în care l-a transferat liber de contract de la vicecampioana Spaniei, vara trecută.

Contractul lui Alves cu formaţia pregătită de Max Allegri este valabil până în 2018, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Însă dorinţa sud-americanului de a încerca o nouă experienţă, în Premier League, s-ar putea dovedi decisivă.

Deşi Chelsea este interesată, favorită să obţină semnătura lui Dani Alves rămâne Manchester City, echipă antrenată de Pep Guardiola. Cei doi au colaborat la Barcelona, între 2008 şi 2012.

Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Juventus în sezonul trecut, în care a contribuit cu 6 goluri şi 7 pase decisive la câştigarea celui de-al şaselea Scudetto consecutiv (record all-time), a celei de-a treia Cupe a Italiei la rând şi la calificarea piemontezilor în finala Ligii Campionilor, pierdută clar în faţa celor de la Real Madrid (1-4).