• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 13:45: Frank de Boer a fost demis oficial de către Inter, după înfrangerea cu Sampdoria de duminică. Clubul din Milano a confirmat că echipa va fi condusă, la meciul din Europa League, cu Southampton, de către tehnicianul de la Primavera, Stefano Vecchi. Potrivit presei din Italia, Stefano Pioli are cele mai mari șanse să devină antrenorul Nerazzurrilor în pauza cauzată de meciurile internaționale.


Gazzetta dello Sport scrie că olandezul Frank De Boer va fi demis azi de la conducerea tehnică a lui Internazionale Milano şi va fi înlocuit cel mai probabil de fostul antrenor al lui Ştefan Radu la Lazio, Stefano Pioli.

Potrivit sursei citate, De Boer va avea o discuţie, în această dimineaţă, cu acţionarii chinezi ai clubului, în cadrul căreia i se va aduce la cunoştinţă demiterea.

Echipa va fi preluată pentru o scurtă perioadă de antrenorul formaţiei Primavera, Stefano Vecchi. Acesta ar putea sta pe banca lui Inter, joi, în Europa League, la meciul cu Southampton.

Andrea Mandorlini şi Francesco Guidolin au fost şi ei în atenţia conducătorilor chinezi ai lui Inter, dar în cele din urmă a fost preferat Stefano Pioli.

Internazionale Milano are un start slab de sezon, fiind pe locul 12 în Serie A, cu 14 puncte, după 11 etape. Înlocuirea lui De Boer este vehiculată de mai mult timp, dar înfrângerea suferită, duminică, în faţa formaţiei Sampdoria, scor 0-1, a grăbit lucrurile.

De Boer (46 de ani) a fost numit la conducerea echipei la începutul acestui sezon, el semnând un contract pe trei ani.