• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Inter este obligată să o bată pe Southampton, dacă mai vrea să spere la calificarea în primăvara Europa League. Frank De Boer a tras un semnal de alarmă înaintea acestei partide și a vorbit în premieră de scandalul dintre Mauro Icardi și ultrași, care a avut un "efect negativ" asupra echipei.

Învinsă în primele două meciuri din Europa League, Inter a pierdut și în ultima etapă de Serie A TIM, 1-2 cu Cagliari, partidă în care Mauro Icardi, cel mai contestat jucător al milanezilor, a ratat un penalty.

VIDEO PENALTY-UL RATAT DE ICARDI

"Conflictul dintre Icardi și Curva Nord (n.n. galeria lui Inter) a avut cu siguranță un efect negativ. Nu este bine ce s-a întâmplat, atât pentru echipă, cât și pentru fani sau club. Trebuie să ne asigurăm că astfel de situații similare vor fi evitate pe viitor și nu mă refer doar la Icardi. Staff-ul și toți jucătorii trebuie să rămână concentrați doar pe meciuri, este foarte important acest lucru.

Icardi trebuie să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat și să își dea seama ce responsabilități are în calitate de căpitan. Mauro trebuie să fie un adevărat exemplu pentru colegii lui", a spus De Boer, înaintea meciului cu Southampton, din UEFA Europa League.

"Sunt gata să îi înfrunt unul câte unul. Câţi sunt? 50, 100, 200? Voi aduce 100 de criminali din Argentina care îi vor ucide", le-ar fi spus Icardi unor apropiaţi ai clubului, la finalul partidei cu Sassuolo, din 2015, pasaj care a apărut în autobiografia jucătorului.

Ultrașii s-au enervat teribil ("Noi suntem aici. Când vin prietenii tăi argentinieni ne avertizezi sau o faci fără onoare?", a fost mesajul unui banner), iar argentinianul a acceptat dorinţa ultraşilor de la Curva Nord şi din autobiografia lui, "Sempre avanti" (Mereu înainte), va fi extras paragraful care a dus la neînţelegerile dintre cele două părţi.