• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Președintele lui Napoli a dezvăluit că internaționalul senegalez a fost la un pas să ajungă în această vară pe Stamford Bridge. Aurelio De Laurentiis susține că Chelsea a făcut o ofertă de 58 de milioane de euro pentru Kalidou Koulibaly chiar în ultimele zile din perioada de mercato.

Transferat în 2014, de la Genk, Koulibaly a fost dorit insistent de Antonio Conte la Chelsea, în această vară, însă mutarea nu s-a mai realizat, în cele din urmă.

"În ultimele zile din perioada de mercato am refuzat o ofertă în valoare de 58 millioane de euro pentru Koulibaly", a declarat De Laurentiis, care a mai adăugat: "Conte va spune că nu este adevărat, dar el a oferit 30, apoi 40 și apoi 50 milioane de euro. Putem vorbi din nou anul viitor". Kalidou Koulibaly, concurentul pe post al lui Vlad Chiricheș, accidentat, și-a prelungit contractul cu Napoli până în 2021.

Chiricheș a revenit miercuri la antrenamente și va fi folosit, cel mai probabil, la meciul cu AS Roma, de pe 15 octombrie, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport.

7 milioane de euro a plătit Napoli în vara lui 2014, pentru transferul lui Kalidou Koulibaly de la Genk.

6 meciuri are Kalidou Koulibaly în echipa națională a Senegalului, pentru care a debutat în 2015.

23 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Koulibaly, potrivit site-ului transfermarkt.de.