• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Arbitrajul video nu-şi va face "debutul" în fotbalul italian la Supercupa dintre Juventus şi Lazio, care se va disputa duminică, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

Iniţial, şefii din "il calcio" au anunţat că arbitrajul video va fi folosit în premieră la primul joc oficial al sezonului, însă s-a revenit asupra deciziei.

Astfel, la partida de pe Stadio Olimpico din Roma, dintre campioana Juventus şi finalista Cupei, Lazio, brigada condusă de Davide Massa se va putea baza doar pe tehnologia de linia porţii, folosită deja cu succes în Italia.

În aceste condiţii, arbitrajul video va fi folosit pentru prima oară în prima etapă din Serie A TIM. "Debutul" este programat tot la un meci al lui Juventus, care va juca împotriva lui Cagliari, pe 19 august, de la ora 19:00.

Supercupa Italiei, între Juventus şi Lazio Roma, se va disputa duminică, de la ora 21:45, şi va fi transmisă ÎBN DIRECT pe Digi Sport 3.

Şi în noul sezon, partidele din Serie A TIM vor fi transmise ÎN EXCLUSIVITATE pentru România pe canalele Digi Sport şi pe site-ul digisport.ro.