• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Napoli poate deveni echipa cu cel mai bun start de sezon din istoria Serie A dacă le învinge pe Juventus şi Fiorentina în etapele a 14-a şi a 15-a.

Napoli nu luptă cu Juventus doar pentru puncte, ci şi pentru a doborî un record al bianconerilor din sezonul 2005-2006. Neînvinşi în primele 14 etape, cu 38 de puncte, jucătorii lui Maurizio Sarri au cel mai bun start de sezon din istoria clubului de lângă Vezuviu şi pot deveni echipa cu cel mai bun start din istoria Serie A, dacă le înving pe Juventus şi Fiorentina.

"Ştiu că o transmiteţi, mă voi uita. Nu ştiu ce se va întâmpla la finalul sezonului în Italia, dar cu siguranţă lupta la titlu este mai deschisă decât anii trecuţi. În ultimii şase ani a dominat o singură echipă (n.r. Juventus)", a declarat tehnicianul Craiovei, în conferinţa de presă de azi.

De notat faptul că medicii lui Juventus fac tot posibilul pentru a-l recupera în timp util pe Higuain, fostul idol de pe San Paolo.

Napoli - Juventus, derby-ul care poate să pună 7 puncte între Mertens&Co şi marea rivală la titlu, se joacă vineri, de la 21:45, în direct pe Digi Sport 2.