• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nu doar Nicolae Dică are probleme cu jucătorii capricioşi. Li se întâmplă şi marilor antrenori, precum Jose Mourinho.

În cadrul emisiunii "Fotbal Club", de la Digi Sport, Ianis Zicu a povestit un episod mai puţin cunoscut din perioada în care tehnicianul portughez o pregătea pe Inter Milano. "Specialul" a fost nevoit să rezolve o situaţie dificilă, creată de unul dintre elevii săi, care avea probleme cu alcoolul.

"La Inter, Mourinho avea un jucător care venea mereu băut lunea la antrenament. Un fundaş dreapta foarte bun, Maicon. A chemat toţi băieţii, a discutat cu ei şi a întrebat: "Cum facem să-l avem pe Maicon apt?". Şi a zis facem antrenamentul seara.

Şi s-a hotărât aşa. Nu mai făceau dimineaţa, făceau seara, ca să fie şi Maicon treaz la antrenament. Sunt situaţii care se întâmplă într-un colectiv, iar colectivul trebuie să decidă", a povestit fostul jucător al nerazzurrilor.

Maicon a evoluat la Inter între 2006 şi 2012, perioadă în care a câştigat 4 titluri în Serie A TIM, un trofeu al Ligii Campionilor şi un Mondial al cluburilor. În 236 de meciuri în toate competiţiile, brazilianul a marcat 20 de goluri.