• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Radja Nainggolan a declarat în mai multe rânduri că disprețuiește orice este legat de Juventus Torino și ultimul moment care l-a avut în prim plan pe mijlocașul Romei a demonstrat încă o dată asta.

Aflat în Statele Unite ale Americii alături de echipa din capitala Italiei, fotbalistul belgian a fost așteptat de fanii Romei pentru autografe, la finalul unui antrenament. Printre aceștia s-a aflat și un suporter al lui Juventus, care a încercat în zadat să obțină un autograf din partea mijlocașului.

Iată dialogul dintre cei doi:
"Suporter: Te rog! Poți să-mi semnezi și mie tricoul?
Radja Nainggolan: Cum aș putea să fac asta?
"Nu-i semna tricoul" s-au auzit imediat fanii capitolinilor aflați în preajmă
S: "Iubesc fotbalul! De ce nu vrei să-l semnezi?"
R.N: Iubești fotbalul, dar nu echipa care trebuie, prietene! Juventus se antrenează în partea celalată a Univerității
S: Toată echipa l-a semnat!
R.N: Eu sunt diferit față de restul echipei"

Radja Nainggolan vine după cel mai bun sezon al carierei în Serie A TIM. Belgianul a marcat 11 goluri şi a avut o relaţie excelentă cu Luciano Spalletti, cel care a devenit în această vară antrenorul lui Inter

Nainggolan a ajuns la Roma în ianuarie 2014 și de atunci a adunat 161 de apariții pentru giallorossii, marcând 27 de goluri. Belgianul a demnat de curând prelungirea până în 2021