• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport au întocmit o listă cu cei mai promiţători 20 de tineri care evoluează în acest moment în Italia. Printre ei, se află şi doi români, ambii de la Inter Primavera (a doua echipă a clubului de pe Meazza), Ionuţ Radu şi Răzvan Popa.

"Generaţia 1997, Ionuţ Radu a crescut la echipa de copii a lui Dinamo şi a câştigat deja multe trofee cu echipa secundă a Interului, printre care şi Cupa Viareggio cu echipa Primavera. Nerazzurii l-au achiziţionat de la Pro Piacenza, după ce au câştigat lupta cu Parma pentru semnătura lui. Interpretează un rol cu personalitate şi agresivitate şi creşte sub ochii lui Samir Handanovic", l-au caracterizat ziariştii pe portarul Radu.

"Popa este tot generaţia 1997, iar în urmă cu doi ani viaţa lui s-a schimbat, atunci când Inter a câştigat duelul cu Chelsea pentru semnătura lui. La 14 ani, a fost aproape să spună adio fotbalului, iar la 15 ani a debutat în prima ligă din România, mulţumită insistenţei tatălui său, care l-a trimis la academia Sportului Studenţesc. Poate evolua ca mijlocaş central, dar are şi calitatea de a evolua în axul central defensiv, fiind obişnuit să iasă din apărarea cu mingea la picior. Are un joc aerian impecabil", au fost comentariile la adresa lui Popa.

Ionut Radu (18 ani, 1,86 metri) a disputat 4 meciuri în acest sezon, fiind în toate integralist, la echipa Primavera şi a încasat 5 goluri.

Răzvan Popa (18 ani, 1,90 metri) a prins 5 partide la Primavera în această stagiune şi a marcat un gol.