• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Vlad Chiriches (27 de ani) este un nume care încă atrage în fotbalul european. După ce a devenit tot mai clar faptul că viitoryul său la Napoli pare compromis, pentru că nu mai intră în vederile antrenorului Maurizio Sarri, tot mai multe cluburi au îmceput să se intereseze de internaționalul român.

Totul se poate realiza în proxima perioadă de mercato, așa că fundașul central are de unde să aleagă. Prestigiosul cotidian France Football a publicat, în ediția tipărită, o informație potrivit căreia Chiricheș se află pe lista de priorități a celor de la Bordeaux. Mai mult decât atât, jurnaliștii francezi susțin că negocierile dintre emisarii clubului și impresarul jucătorului sunt destul de avamsate cu șanse de concretizare.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Chiricheș ar fi tentat de o mutare la gruparea de pe locul 7 din Ligue 1, mai ales că astfel ar fi mai aproape de bunul său prieten și coleg de națională, Ciprian Tătărușanu, devenit om de bază la Nantes.

Din fericire pentru el, internaționalul român are de unde alege, mai ales că are oferte și din Turcia, de la Trabzonspor.

Cotat, în acest moment, cu 6 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.de, Chiricheș mai are contract cu napoletanii până la 30 iunie 2020.