• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După ce Manchester City a pus ochii pe mijlocașul lui Real Madrid, Isco Alarcon, pentru care e gata să plătească 40 de milioane de euro, AC Milan s-a înscris și ea în cursa pentru jucătorul venit de la Malaga în vara anului 2013.

Acum, potrivit Corriere dello Sport, un al treilea grande și l-a trecut pe lista obiectivelor. Mijlocașul de 23 de ani este în conflict deschis cu Rafa Benitez, care l-a lăsat pe bancă și la meciul cu Valencia, strângând, astfel, doar 12 minute jucate în ultimele șase meciuri, în unele nici măcar nefiind scos la încălzire.

Juventus vrea să profite de situația în care se află madrilenii și încearcă să-l convingă pe Isco să i se alăture lui Alvaro Morata la Torino. ”Bătrâna Doamnă” l-a dorit pe Isco și când acesta evolua la Malaga, dar atunci Real Madrid a avut o ofertă mai convingătoare pentru mijlocaș.

Campioana Italiei nu va avea, însă, misiune ușoară. City și Milan sunt două concurente serioase în ceea ce privește transferul jucătorului spaniol, cu prima în pole position. Indiferent că la Manchester City rămâne Pellegrini - fostul său antrenor la Malaga - sau vine Pep Guardiola, un alt antrenor care e fan Isco, mijlocașul ar înclina să plece pe Etihad Stadium. Mai mult, Real Madrid n-ar vrea să-l vândă, însă, întrucât vede în el potențial uriaș de creștere, iar Rafa Benitez oricum pare să aibă zilele numărate la Madrid.