• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Portarul Valentin Cojocaru (21 ani) negociază cu echipa de Serie B Salernitana, potrivit site-ului gianlucadimarzio.com.

În vara anului trecut, fostul internaţional de tineret a fost împrumutat de FCSB la Crotone, în Serie A TIM, însă nu a apucat să joace vreun minut la gruparea calabreză.

Ulterior, a trecut, tot sub formă de împrumut, la Frosinone, în Serie B, unde de asemenea nu a pucat să evolueze.

În această vară, Cojocaru şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii şi s-a pregătit alături de Salernitana, echipă care a încheiat pe locul 10 ultima ediţie din Serie B.

"Am reziliat de comun acord, a fost o perioadă frumoasă la Steaua, unde am avut multe bucurii și câteva dezamăgiri. Dar așa este fotbalul. O să fiu alături de echipă cu sufletul și o să le țin pumnii mereu.

Vreau să dau un restart carierei și să ajung la nivelul pe care mi l-am propus", spunea Cojocaru pentru Digi Sport, la momentul despărţirii definitive de FCSB.

Portarul l-a rugat pe patronul Gigi Becali să renunţe la clauza de formare, în valoare de 40.000 de euro. Reacţia finanţatorului nu l-a bucurat prea tare pe Cojocaru.

I-am dat drumul liber. Dar m-a sunat Cojocaru și m-a întrebat dacă nu renunț și la taxa de formare. Clubul care îl transferă trebuie să dea acești bani. E o sumă de 30-40.000 de euro.

I-am zis ”Ce vorbești, mă? Așa mare valoare ai? Clubul care vrea să te ia nu dă 40.000 de euro? Să fii sănătos!”. Rădoi a greșit când a încercat să-l joace pe Cojocaru în locul lui Florin Niță”, a fost reacţia lui Becali.