• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Paulo Dybala este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători din lume, prestaţiile sale uluitoare în tricoul lui Juventus aducându-l în atenţia unor formaţii ca Real Madrid sau Manchester United. Maurizio Zamparini, patronul fostului său club, Palermo, e convins că "Bătrâna Doamnă" poate obţine o sumă record în cazul în care se decide să îl vândă pe argentinian.

La un an şi jumătate de la transferul la Juve, Dybala nu doar că s-a acomodat perfect, gestionând excelent presiunea unui club de talia campioanei Italiei, dar a devenit cel mai important jucător al lui Allegri. Pe lângă cele 24 de goluri marcate în cele 50 de meciuri disputate, tânărul de 23 de ani îşi pune excelent în valoare coechipierii şi, mai mult, are o disponibilitate de efort fantastică, fiind foarte util şi defensiv.

Maurizio Zamparini, patronul echipei care l-a lansat în fotbalul mare pe Dybala (Palermo a primit 32 de milioane de euro pentru atacantul său), e convins că fostul său jucător are toate calităţile pentru a deveni cel mai bun din lume. Sud-americanul e comparat cu al său coleg din naţionala "pumelor", Messi, Zamparini fiind convins că Juve poate lua, în cazul în care se decide să îl vândă pe Dybala, o sumă cu 50% mai mare decât cea primită pentru Pogba.

"Dybala merită mai mult de 150 de milioane de euro. El este noul Messi. Am urmărit meciurile lui Dybala şi se vede de departe că este cel mai bun jucător. Imediat iese în evidenţă. Oricine îl critică este invidios, pentru că Dybala este noul Messi. El poate deveni un jucător de acest nivel şi demonstrează la fiecare meci acest lucru. Şi când mă gândesc că unii dintre antrenorii mei îl ţineau pe bancă la Palermo. Nici nu vreau să-mi amintesc....", a declarat Maurizio Zamparini pentru Tuttosport, pentru ca apoi să îşi exprime optimismul cu privire la şansele "Bătrânei Doamne" de a câştiga din nou, după mai bine de 20 de ani, Liga Campionilor: "Cred că Juventus poate câştiga în acest sezon trofeul".

AICI AI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGISPORT