• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Paulo Dybala este una dintre speranțele fotbalului european, iar Barcelona sau Real Madrid și-au exprimat în mai multe rânduri interesul pentru argentinianul de 23 de ani.

Atacantul lui Juventus a vorbit și el despre acest interes și nu a exclus o eventuală plecare de la Torino.

”Când vine vorba de interesul unor cluburi mari ca Barcelona sau Real Madrid, e ceva plăcut, pentru că înseamnă că îți faci treaba bine. Totuși, în timpul perioadei de mercato se aud multe zvonuri și nu toate sunt adevărate.

Dacă vine o ofertă, clubul mi-o va arăta și oficialii îmi vor spune dacă vor să plec sau nu. Depinde de ei și după aceea de mine”, a spus Dybala.

Între 110 și 120 de milioane de euro este estimată suma de transfer cerută de Juventus în schimbul lui Paulo Dybala (23 de ani). Reprezentanți ai Barcelonei s-ar fi întâlnit deja în secret cu agenții jucătorului, chiar înaintea meciului cu Juventus, câștigat cu 2-1 în fața italienilor la International Champions Cup (VIDEO).

"Dybala e la o vârstă delicată. Eu m-am dus la Real Madrid la 19 ani și am stat până la 25 de ani, am fost pentru multă vreme la un club important. Toți vor să joace alături de jucători extraordinari și eu nu-i pot pune un pistol la cap, să îi spun să stea. Toți ar trebui să facă ceea ce îi face fericiți, așa cum el e aici. Cu toții vrem să rămână", a spus Gonzalo Higuain potrivit Gazzetta dello Sport.

Transferul sud-americanului la Barcelona ar putea deveni realitate și datorită relației foarte bune dintre el și Lionel Messi, dar și a celei dintre Ariedo Braida, consultantul internațional al Barcelonei, și Beppe Marota, directorul sportiv al piemontezilor.

11 goluri în 31 de meciuri de Serie A TIM a marcat Dybala în ultimul sezon.

40 de milioane de euro a plătit Juventus pentru a-l aduce pe argentinian, de la Palermo, în 2015. În Sicilia, acesta a ajuns în 2012, de la Instituto de Cordoba.

65 de milioane de euro este cota jucătorului, în acest moment, conform site-ului transfermarkt.de.