• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Paulo Dybala a fost titular în toate cele 5 etape de până acum din Serie A TIM, însă argentinianul nu a reușit să marcheze niciun gol, evoluțiile sale fiind sub așteptări.

În aceste condiții, Massimiliano Allegri se gândește serios să nu mai mizeze din primul minut pe Dybala (19 goluri în sezonul precedent de Serie A TIM), după cum a anunțat de altfel într-o conferință de presă. Astfel, cuplul în atac va fi alcătuit din Higuain și Mandzukic.

"După un sezon fantastic la Juventus, este normal ca acest an să fie unul mult mai dificil pentru Dybala. Adversarii îl cunosc acum și îi acordă mult mai multă atenție", a spus Allegri, care se va putea baza pe Buffon cu Palermo, după ce veteranul din poarta lui Juve a fost înlocuit cu Neto în etapa precedentă (4-0 cu Cagliari), din cauza unei accidentări.

Echipa probabilă a lui Juventus cu Palermo: Buffon - Rugani, Barzagli, Chiellini - Alves, Lemina, Hernanes, Pjanic, Sandro - Higuain, Mandzukic

Palermo - Juventus este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, sâmbătă, ora 19:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!