• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Pentru Paulo Dybala, aceasta a fost vara schimbărilor. După ce a trecut de la numărul 21 la prestigiosul 10 la Juventus, argentinianul de 23 de ani a luat o hotărâre importantă: și-a schimbat agentul.

Potrivit Gazzettei dello Sport, atacantul s-a despărțit de Pier Paolo Triulzi, cel care l-a adus în Italia și apoi l-a transferat de la Palermo la Juventus. Noul agent va fi fratele jucătorului, Gustavo Dybala.

Cei doi au mai lucrat împreună, dar au ”rupt” legăturile din cauza unor probleme de afaceri. Decizia i-a fost transmisă fostului agent, iar primul obiectiv este obținerea unui nou contract (precedentul cu Nike expirând cu 6 luni în urmă).

O altă parte interesantă a noii legături este că Gustavo locuiește în Barcelona și e prieten bun cu Dani Alves, cel care l-a sfătuit pe Dybala să plece de la Juventus. Mai mult, de la fratele lui Paulo au pornit în urmă cu doi ani zvonurile despre un eventual transfer la echipa de pe Camp Nou.

De altfel, catalanii, aflați în criză de timp după plecarea lui Neymar la PSG, au încercat în ultima zi de mercato să îl aducă pe ”La Joya” pe Camp Nou, dar Juventus a refuzat ferm oferta de 160 de milioane de euro.

Dybala se află într-o formă impresionantă în acest debut de sezon: a marcat 6 goluri, în primele 3 partide disputate în toate competițiile.

65 de milioane de euro e cota de piaţă a lui Paulo Dybala, conform transfermarkt.de