• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După 12 etape scurse din Seria A, Benevento, echipa la care este legitimat și românul George Pușcaș, nu a obținut nici măcar un punct și este ultima în Serie A. Odată cu insuccesul din duelul cu Juventus, nou-promovata a egalat un record vechi de 87 de ani.

Deși a condus, surprinzător, la pauză, cu 1-0, campioana en titre, Benevento a pierdut în weekendul precedent duelul cu Juventus. Torinezii au întors rezultatul grație reușitelor semnate de Cuadrado și Higuain.

Odată cu această înfrângere, echipa lui Pușcaș a egalat recordul pentru cel mai slab start de sezon din istorie într-una din cele mai puternice 5 ligi ale Europei (La Liga, Premier League, Bundesliga, Serie A și Ligue 1).

Manchester United este formația care a mai reușit o asemenea contraperformanță. În stagiunea 1930/1931, "diavolii" au întrerupt seria în runda a 13-a, cu o victorie pe propriul teren împotriva lui Birmingham, 2-0. La finalul acelui sezon, Manchester United a retrogradat.

Benevento reușise încă din urmă cu câteva etape să bată recordul din Serie A, care aparținea celor de la Venezia. În 1950, Venezia a suferit 9 înfrângeri consecutive.

Pentru formația pregătită de fostul jucător al CFR-ului, Roberto De Zerbi, urmează meciul cu Sassuolo. Duelul este programat duminică, 19 noiembrie, de la ora 16:00 și va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe digisport.ro.