• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

AC Milan e gata să facă orice efort financiar pentru a se asigura că nu-l va pierde pe noul portar-minune al Italiei, Gianluigi Donnarumma.

Site-ul newsmondo.it susține că "rossonerii" i-au pregătit goalkeeperului în vârstă de 18 ani un contract brut între 35 și 45 de milioane de euro pentru următorii cinci ani.

Donnarumma mai are contract până în iunie 2018 cu gruparea de pe San Siro, iar rivala Juventus stă deja la pândă. Fostul portar al "Bătrânei Doamne" din anii '80, Stefano Tacconi, este convins că Gianlugi Donnarumma va ajunge în curând la Juve, unde îl va înlocui pe Gianluigi Buffon.

El e deja al lui Juve. Nimeni nu știe încă nimic, dar el e deja bianconero. A sărutat tricoul Milanului? Ce contează asta? Astăzi e vorba doar despre bani. Raiola deține întreg controlul, iar, când el decide că trebuie să plece, i-o va spune”, a spus Stefano Tacconi pentru TMW Radio.

Agentul lui Donnarumma, Mino Raiola, a alimentat și el zvonurile privind o posibilă plecare a clientului său de pe San Siro. "Nu știm dacă vom continua la Milano, pentru că nu știm cum va arăta noul Milan. Dacă Donnarumma merită un nou Milan? Nu, merită o echipă măreață", a spus Raiola.

Milan a refuzat în trecut și o ofertă de 38 de milioane de euro, de la Chelsea, pentru tânărul portar, iar Silvio Berlusconi susţine că a refuzat şi o sumă de transfer în valoare de 80 de milioane de euro.

Considerat de specialişti drept urmaşul lui Buffon în poarta naţionalei Italiei, Donnarumma a debutat în Serie A la 16 ani şi 242 de zile şi a adunat deja 63 de partide pentru Milan, în toate competiţiile.

Și Real Madrid și-a exprimat interesul pentru portarul Milanului, care a apărat poarta "rossonerilor" în 29 de partide şi a jucat 2 610 minute în actualul campionat.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT