• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

Cesena s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei, după victoria obţinută pe terenul lui Empoli (2-1).

După o primă repriză echilibrată, oaspeţii au deschis scorul prin Panico. Intrat pe teren de un minut, tânărul atacant al Cesenei a deschis scorul la jumătatea părţii secunde. A fost primul gol al Cesenei pe terenul lui Empoli în ultimii 17 ani.

Gazdele au egalat după 12 minute, prin Gilardino. Empoli a ratat şansa victoriei în final, când Agazzi a intervenit excelent la execuţiile lui Tello (85) şi Krunic (89).

Bosniacul a fost aproape de gol şi în prelungiri, dar mingea trimisă de el cu o lovitură de cap a lovit bara transversală (93).

Împotriva cursului jocului, Cesena a marcat golul victoriei în minutul 102, prin Alejandro Rodriguez. Echipa din Serie B o va întâlni în "optimi" pe Sassuolo.

Echipele

Empoli (4-3-1-2): Pelagotti - Zambelli, Cosic, Barba, Dimarco - Tello, Maiello (Buchel 74), Mauri (Diousse 82) - Pereira - Gilardino, Marilungo (Krunic 68)

Antrenor: G. Martusciello

Cesena (4-3-3): Agazzi - Setola, Rigione (Pompei 90+2), Ligi, Falasco - Cinelli, Schiavone (Laribi 83), Vitale - Di Roberto (Panigo 66), Rodriguez, Garritano

Antrenor: A. Camplone 

VIDEO Empoli - Cesena 1-2 d.p.