• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Juventus - Inter 3-0. Alvaro Morata a contribuit decisiv la victoria cu Inter, scor 3-0, din prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei, prin cele două goluri marcate. După meci, atacantul campioanei Italiei a sărbătorit la un restaurant din oraș, iar unul dintre fanii lui Juventus, prezent și el în local, a avut parte de o seară de neuitat.

Gianmarco Fraglica a urmărit de pe stadion (foto, mai jos) succesul clar al echipei sale cu Inter, iar apoi a decis să își continue seara la același restaurant unde s-a dus și Morata.

După ce fanul a dat comanda, în local a apărut și Morata, împreună cu un grup de prieteni. Suporterul s-a fotografiat cu idolul său, iar apoi jucătorul l-a invitat pe suporter la masa rezervată de el.

Morata i-a dăruit imediat fanului tricoul său cu numărul 9, de la Juventus, acordându-i acestuia și un autograf special. Povestea frumoasă nu se oprește însă aici. Cei doi s-au împrietenit, iar la sfârșitul serii au făcut schimb de numere de telefon, Morata spunându-i suporterului că se poate baza oricând pe el.

Fanul lui Juventus a surprins toate momentele speciale pe care le-a trăit alături de Morata și a alcătuit un colaj care a făcut furori pe o rețea de socializare.