• Liga 1: FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

UPDATE 16:25 - AS Roma a oficializat revenirea lui Luciano Spalletti la gruparea giallorossa.

"Suntem încântaţi să-i urăm din nou bun venit la Roma lui Luciano Spalletti. Este un învingător şi un antrenor cu o lungă serie de succese. Abia aşteptăm să lucrăm împreună pentru a readuce Roma acolo unde credem că merită să fie", a spus preşedintele James Pallotta.

"Sunt emoţionat, pentru că ştiu valoarea acestui oraş, a acestui club şi a acestei echipe. Să lucrez alături de oameni de valoare mă entuziasmează", a precizat Spalletti.

 


AS Roma l-a demis pe Rudi Garcia, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, iar locul francezului va fi luat de Luciano Spalletti, care i-a mai pregătit pe giallorossi în perioada 2005-2009.

Deşi nu a fost încă anunţat oficial, antrenorul de 56 de ani a fost primit cu un entuziasm uriaş de fanii capitolini la întoarcerea în Italia, după ce a negociat în Statele Unite cu preşedintele clubului, James Pallotta.

"Bine ai revenit acasă, Mister!" sau "Fă-i să alerge!" au fost doar două dintre mesajele suporterilor către ultimul antrenor al Romei care a cucerit trofee - două Cupe şi o Supercupă ale Italiei.

"Sunt fericit să mă întorc într-un campionat de top", a spus Spalletti, care, după despărţirea de Roma, a pregătit-o pe Zenit St. Petersburg, unde a cucerit două titluri.

Tehnicianul a ajuns rapid la Trigoria, baza de pregătire a Romei, iar anunţul oficial al revenirii sale este doar o formalitate.

"Eu şi Spalletti avem acelaşi idei, iar asta reprezintă un bun început. Încă suntem în cursă pentru câştigarea unui trofeu în acest sezon. Suntem doar la jumătatea drumului şi avem o echipă capabilă să obţină rezultate", a spus Pallotta pentru Corriere dello Sport.