• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 16:25 - AS Roma a oficializat revenirea lui Luciano Spalletti la gruparea giallorossa.

"Suntem încântaţi să-i urăm din nou bun venit la Roma lui Luciano Spalletti. Este un învingător şi un antrenor cu o lungă serie de succese. Abia aşteptăm să lucrăm împreună pentru a readuce Roma acolo unde credem că merită să fie", a spus preşedintele James Pallotta.

"Sunt emoţionat, pentru că ştiu valoarea acestui oraş, a acestui club şi a acestei echipe. Să lucrez alături de oameni de valoare mă entuziasmează", a precizat Spalletti.

 


AS Roma l-a demis pe Rudi Garcia, din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, iar locul francezului va fi luat de Luciano Spalletti, care i-a mai pregătit pe giallorossi în perioada 2005-2009.

Deşi nu a fost încă anunţat oficial, antrenorul de 56 de ani a fost primit cu un entuziasm uriaş de fanii capitolini la întoarcerea în Italia, după ce a negociat în Statele Unite cu preşedintele clubului, James Pallotta.

"Bine ai revenit acasă, Mister!" sau "Fă-i să alerge!" au fost doar două dintre mesajele suporterilor către ultimul antrenor al Romei care a cucerit trofee - două Cupe şi o Supercupă ale Italiei.

"Sunt fericit să mă întorc într-un campionat de top", a spus Spalletti, care, după despărţirea de Roma, a pregătit-o pe Zenit St. Petersburg, unde a cucerit două titluri.

Tehnicianul a ajuns rapid la Trigoria, baza de pregătire a Romei, iar anunţul oficial al revenirii sale este doar o formalitate.

"Eu şi Spalletti avem acelaşi idei, iar asta reprezintă un bun început. Încă suntem în cursă pentru câştigarea unui trofeu în acest sezon. Suntem doar la jumătatea drumului şi avem o echipă capabilă să obţină rezultate", a spus Pallotta pentru Corriere dello Sport.