• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Fanii Romei par să fi ales de partea cui se situează în conflictul recent iscat între antrenorul Spalletti și legenda Francesco Totti. Suporterii capitolini au scandat minute în șir numele veteranului de 39 de ani la începutul partidei cu Palermo, câștigate cu 5-0 de Roma. ”C'e solo un capitano”, au scandat fanii giallorossi, arătându-și sprijinul pentru Totti, care a fost exclus din lot de antrenorul Luciano Spalletti, drept represalii pentru un interviu polemic al căpitanului Romei acordat televiziunii RAI.

Imaginile îl arată pe Francesco Totti în tribune, în timp ce fanii îi scandează numele, iar legendarul jucător al Romei abia își poate controla emoțiile, ștergându-se din când în când la ochi, ca pentru a îndepărta niște lacrimi. De altfel, sosirea în tribună a lui Totti a fost întâmpinată cu aplauze pe Olimpico, înainte de startul meciului.

 

În schimb, antrenorul Spalletti a fost huiduit pentru răzbunarea asupra căpitanului echipei.

 

”Eu încă mă simt fotbalist și sunt în formă fizică bună. Vreau să joc. Accidentarea a trecut de mult, deci nu ăsta e motivul. Sunt doar motive tactice pentru care nu sunt folosit.

Nu pot să stau așa la Roma. Mă doare să stau pe bancă. Înțeleg ca la vârsta mea să joc mai puțin, dar nu vreau să-mi închei în acest mod urât cariera. Merit mai mult respect pentru tot ce am făcut și i-am dat acestui club.

Relația mea cu Spalletti? Ne spunem bună dimineața și bună seara. Atât! În ziare vorbește atât de frumos despre mine, dar în față nu are curaj să-mi spună de ce nu mai joc. Îl respect ca antrenor și consider că el e cel mai potrivit pentru Roma, dar vreau ca oamenii să fie corecți cu mine, să-mi spună în față cum stau lucrurile. În iunie îmi expiră contractul. Aștept vești de la Pallotta și voi evalua situația”, au fost cuvintele lui Totti care l-au enervat pe Spalletti și pentru care a decis să-l trimită acasă în ziua meciului cu Palermo și să-l scoată din lot.