• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Marouane Fellaini a costat-o pe Manchester United peste 30 de milioane de euro însă nu s-a adaptat pe Old Trafford indiferent de numele antrenorului care a stat pe banca "diavolilor". Belgianul își dorește o nouă provocare în carieră și și-a dat acordul pentru o trecere la AC Milan.

Fellaini ar urma să joace sub formă de împrumut pe San Siro până la finalul stagiunii și s-ar fi înțeles deja cu oficialii clubului din Milano, anunță jurnaliștii din Italia. Presa engleză scrie însă că Manchester United ezită să-l trimită pe belgian în Italia. Van Gaal vrea să fie sigur întâi că United reușește să transfere întâi un jucător de atac și abia apoi e gata să-i dea drumul lui Fellaini.

Fotbalistul de 28 de ani nu a prins decât 18 meciuri pentru englezi în actuala stagiune și vrea să joace cât mai mult în 2016 pentru a prinde lotul Belgiei la Euro 2016. Selecționerul Belgiei l-a sfătuit să plece în această iarnă de pe Old Trafford. "Are nevoie să-și găsească un nou club în perioada de transferuri din iarnă, dacă e posibil" a declarat Mark Wilmots în urmă cu o două luni.

Milan ar dori să-l împrumute până la vară și în cazul în care belgianul dă randamentul dorit ar urma să facă o ofertă de transfer celor de la Manchester United. Rămâne de văzut pentru ce sumă vor fi de acord să-l cedeze englezii ținând cont că au plătit pe el o sumă destul de mare.

20 de milioane de euro e cota lui Fellaini
32,5 milioane de euro a plătit United pentru belgian
18 meciuri a jucat Fellaini pentru United
2 goluri și 1 asisst are belgianul