• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (luni, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (luni, 20:45, Digi Sport 1)

Fiorentina se află pe locul 8 în Serie A TIM, cu 20 de puncte - liderul Juventus are 33 -, dar există un capitol la care gruparea viola stă foarte bine.

Echipa românilor Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi are a doua cea mai bună apărare din Italia, cu 11 goluri primite, pe primul loc fiind tot Juventus, cu doar 9 goluri încasate până acum.

Iar un merit pentru acest parcurs de până acum al Fiorentinei îl are indiscutabil Tătărușanu, portarul care a fost privit cu mult scepticism în perioada de început a românului la echipa din Florența.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

La început, Tătărușanu era folosit mai mult în Europa League, dar mai apoi, după plecarea lui Neto a devenit om de bază. 

"Tătăruşanu din ce în ce mai convingător. Cei care pierd sunt, însă, Lezzerini şi Dragowski", rezervele acestuia, scrie La Nazione, care subliniază că internaţionalul român este titularizat de antrenorul Paulo Sousa atât în campionat, cât şi în Europa League. 

"Sousa nu-l mai scoate de pe teren pe portarul român, iar Fiorentina are cea mai bună apărare din campionat după Juventus", notează cotidianul despre formaţia cu doar 11 goluri primite în Serie A, în 12 meciuri.