• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Patrik Schick, atacantul ceh al lui AS Roma, a dezvăluit pentru presa din țara natală la ce aspiră în cariera sa. Fotbalistul de 21 de ani spune că vrea să ajungă la cluburi precum Real Madrid, FC Barcelona sau Manchester United pentru banii pe care ar urma să-i primească eventual.

Patrik Schick a finalizat o campanie impresionantă la Sampdoria, echipă pentru care a jucat 35 de meciuri și a marcat nu mai puțin de treisprezece goluri. Ulterior, atacantul de doar 21 de ani a devenit unul dintre cele mai scumpe transferuri realizate de AS Roma, care a plătit Sampdoriei nici mai mult și nici mai puțin de 42 de milioane de euro. Jucătorul a fost dorit și de Juventus, doar că torinezii au făcut pasul înapoi după ce nu a trecut examenul medical.

Cu toate acestea, în acest sezon, Schick nu a mai confirmat forma bună și a jucat doar cincisprezece minute pentru AS Roma. Dar chiar și forma slabă traversată nu l-a împiedicat pe atacant să vorbească despre aspirațiile sale.

”Sper să fiu transferat în câțiva ani la un club mai bun care să-mi plătească mai mulți bani... ca Real Madrid, Barcelona sau Manchester United, această motivație m-a ajutat întotdeauna mult", a spus Patrik Schick, atacantul ceh al lui AS Roma.