• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Dinamo - Sepsi (ACUM, Digi Sport 1)

În 16-imile Cupei Italiei, Genoa a avut emoţii pe teren propriu, împotriva Perugiei. Grifonii s-au impus în prelungiri, scor 4-2 (2-2 în timp regulamentar).

Gazdele au deschis scorul după doar două minute, când Giovani Simeone, puştiul antrenorului lui Atletico Madrid, a profitat de o ieşire greşită la ofsaid a fundaşilor adverşi.

Cu 10 minute înainte de pauză, Genoa a făcut şah-mat apărarea oaspeţilor, iar Pandev a marcat cu un şut de la marginea careului. În minutul 52, Guberti a pătruns excelent printre trei jucători ai gazdelor şi a centrat pentru Drole. Ivorianul a trimis mingea în bară, dar Rolando Bianchi a reparat greşeala colegului său.

Aflaţi la un gol în urma adversarilor, oaspeţii au continuat să atace, iar 10 minute mai târziu, Drole a reuşit să egaleze. Scorul de 2-2 s-a menţinut până la finalul timpului regulamentar.

În prelungiri, Goran Pandev şi Ninkovic au marcat golurile care i-au liniştit pe fanii gazdelor. În ultimul minut, Perugia a mai reuşit să trimită mingea în plasă, prin Di Nolfo. Rezultat final, 4-3 pentru Genoa, care o va întâlni în optimi pe Lazio.