• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce a dus-o pe Benevento în Serie A TIM, George Puşcaş a fost din nou împrumutat la formaţia din sudul Italiei, dar recunoaşte că marele său vis este să revină la Inter Milano, echipa de care aparţine.

În stagiunea trecută, tânărul atacant român nu a evoluat atât de mult pe cât şi-ar fi dorit, şi din cauza accidentărilor, dar a fost protagonist absolut în ultimele etape din Serie B şi, mai ales, în play-off-ul de promovare.

Puşcaş a marcat 5 goluri în ultimele şase prezenţe pentru Benevento, totul culminând cu reuşita care a adus victoria în meciul decisiv împotriva lui Carpi. Deşi a fost pe lista mai multor cluburi din Serie A, jucătorul de 21 de ani a vrut să rămână alături de giallorossi, iar Inter a ţinut cont şi de dorinţa sa atunci când i-a stabilit viitorul.

"Nu spun câte goluri vreau să marchez, dar sper să fie multe şi echipa să meargă bine. Anul trecut, la început, am fost oprit de câteva accidentări, dar sper ca în acest sezon să fiu ferit de ele, să joc bine în continuare şi să înscriu.

Sper să ne salvăm. Ne antrenăm de două ori pe zi şi lucrăm cât se poate de bine. Trebuie să o facem, pentru că e nevoie să acumulăm energie pentru a face faţă acestei mari provocări care este Serie A", a declarat Puşcaş, într-un interviu pentru Sky Italia.

Internaţionalul de tineret a debutat deja în Serie A, în tricoul celor de la Inter, alături de care a jucat şi în Europa League. Acum, visul său este să revină la Milano, dar după ce o va fi ajutat pe Benevento să rămână în elita fotbalului italian, la debutul clubului în prima ligă.

"Am venit în Italia când la Inter încă erau Cambiasso şi Zanetti. A fost minunat şi m-am simţit foarte bine. Zanetti şi Palacio mi-au dat sfaturi şi era frumos să mă antrenez alături de ei, era un mediu foarte plăcut.

Sigur că visul meu este să revin la Inter. De acolo am venit şi mă pregătesc din greu în fiecare zi pentru a mă întoarce şi a-mi juca şansa pentru un post de titular", a conchis George Puşcaş.

Şi în acest sezon, meciurile din Serie A TIM vor putea fi urmărite în exclusivitate pentru România pe canalele Digi Sport.