• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fiul lui Diego Simeone e decis să-i calce pe urmele tatălui său. Transferat în vară de Genoa de la River Plate, pentru trei milioane de euro, Giovanni Simeone a înscris primul gol în Serie A în partida "grifonilor" de pe teren propriu, contra Pescarei.

 

Simeone junior a punctat la chiar primul meci ca titular pentru echipa pregătită de croatul Ivan Juric.

VEZI AICI GOLUL LUI GIOVANNI SIMEONE

Atacantul în vârstă de 21 de ani jucase 19 minute contra lui Sassuolo şi 59 în partida cu Napoli.

Născut la Madrid, Giovanni Simeone a înscris 12 goluri în campionatul Argentinei pentru Banfield, unde a fost împrumutat de River Plate în 2015 şi 2016, înainte de a fi vândut la Genoa.

Golul fiului lui Diego Simeone, înlocuit în minutul 76 al partidei, nu a fost însă suficient pentru victoria celor de la Genoa. Pescara a egalat în minutul 85 după ce gazdele rămăseseră în nouă oameni după eliminările lui Edenilson şi Pandev, din minutele 74 şi 79, iar partida de pe Marassi s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.