• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Gică Hagi a vorbit în presa din Italia despre jucătorii români care evoluează în Serie a TIM. "Regele" a anunţat că Vlad Chiricheş se va impune la Napoli şi că Ciprian Tătăruşanu a devenit la Fiorentina printre cei mai buni portari.

"Cu siguranţă că Vlad Chiricheş va deveni în curând titular la Napoli. Tătăruşanu a crescut foarte mult în Italia. Era un portar bun încă din România, dar aici a devenit unul dintre cei mai buni. Este un jucător reprezentativ pentru România, poate fi un model pentru alţii.

Radu a fost mereu un jucător important pentru Lazio şi a avut evoluţii bune în Italia. Păcat de alegerea sa de a nu juca în naţionala României", a spus Hagi pentru Corriere dello Sport.

Gheorghe Hagi a afirmat că la finalul sezonului va vedea dacă fiul său Ianis va putea face faţă în Serie A TIM, urmând a juca la AC Fiorentina.

"Ianis a debutat anul trecut în campionatul României şi s-a maturizat mult. La 17 ani are tot drumul în faţă. A fost luat de Fiorentina, dar deocamdată va juca la Viitorul. În vară, vom vedea dacă este pregătit să vină în Italia", a adăugat antrenorul Viitorului.