• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Gică Hagi a vorbit în presa din Italia despre jucătorii români care evoluează în Serie a TIM. "Regele" a anunţat că Vlad Chiricheş se va impune la Napoli şi că Ciprian Tătăruşanu a devenit la Fiorentina printre cei mai buni portari.

"Cu siguranţă că Vlad Chiricheş va deveni în curând titular la Napoli. Tătăruşanu a crescut foarte mult în Italia. Era un portar bun încă din România, dar aici a devenit unul dintre cei mai buni. Este un jucător reprezentativ pentru România, poate fi un model pentru alţii.

Radu a fost mereu un jucător important pentru Lazio şi a avut evoluţii bune în Italia. Păcat de alegerea sa de a nu juca în naţionala României", a spus Hagi pentru Corriere dello Sport.

Gheorghe Hagi a afirmat că la finalul sezonului va vedea dacă fiul său Ianis va putea face faţă în Serie A TIM, urmând a juca la AC Fiorentina.

"Ianis a debutat anul trecut în campionatul României şi s-a maturizat mult. La 17 ani are tot drumul în faţă. A fost luat de Fiorentina, dar deocamdată va juca la Viitorul. În vară, vom vedea dacă este pregătit să vină în Italia", a adăugat antrenorul Viitorului.