• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Goalkeeperul recunoaște că a fost forțat să plece de pe Etihad și este recunoscător clubului italian care l-a împrumutat și i-a dat șansa să apăre în Serie A Tim.

Portarul naționalei Angliei admite că s-ar fi luptat să câștige aprecierile lui Pep Guardiola și totodată locul de titular în echipa ”cetățenilor”. Hart a fost împrumutat în Serie A Tim clubului ”granata”, după ce City și-a dat acordul pentru un împrumut pe un sezon. Forțat să își găsească o nouă echipă după ce Pep l-a adus pe Bravo de la Barcelona, Hart a vorbit despre momentul despărțirii.

"Fotbalul este și un joc de opinii, în care o parte dintre oameni au o părere bună despre mine, iar alții cred că sunt absolut inutil", a zis Hart, care a mai adăugat că ”din păcate pentru mine, una dintre opinii a aparținut cuiva care nu m-a apreciat. Despărțirea s-a produs destul de repede. Nu mi s-a dat mult timp la dispoziție, astfel, atunci când a venit această ocazie, de-a juca la Torino, am acceptat-o și sunt într-adevăr recunoscător”.

Hart recunoaște că nu a avut multe opțiuni înainte de a părăsi pe Manchester City și este recunoscător pentru oportunitatea oferită de Torino. Goalkeeperul spune că este mulțumit de decizia pe care a făcut-o. "Nu e ca și cum aveam 25 de opțiuni pe masă. Torino a fost o alegere foarte bună pentru mine si cu siguranta mă încântă să merg și să dau tot ce e mai bun pentru echipă”.