• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Inter - Juventus 2-1. Campioana ultimelor 5 sezoane din Serie A a fost învinsă la Milano, acolo unde nu mai pierduse în fața nerrazzurilor din 2010. Surprinzătoare a fost însă decizia lui Allegri de a nu-l trimite în primul 11 pe Gonzalo Higuain, jucător cumpărat de Juventus în vară cu peste 90 de milioane de euro.

Chiar dacă echipa sa a plecat fără niciun punct de la Milano, antrenorul Max Allegri e convins că nu a greșit atunci când nu l-a inclus în formația de start pe cel mai bun marcator al sezonului precedent din Serie A. Higuain a intrat în minutul 74, în locul lui Mandzukic.

"M-am gândit că va fi un joc foarte intens din punct de vedere fizic și o să am nevoie de el pe parcursul partidei. Sunt convis că am luat decizia corectă atunci când am decis să-l las pe Higuain pe banca de rezerve. Dacă procedam în același mod cu Mario Mandzukic probabil mă întrebați de el. Pentru atacanți nu e deloc ușor atunci când cei din spatele lor nu evoluează prea bine" a declarat Allegri.

Tehnicianul campioanei Italiei a dezvăluit apoi care au fost motivul pentru care formația sa nu s-a putut impune în deplasarea de la Milano. "Adevărata problemă a fost că în acest meci nu ne-am prezentat deloc bine din punct de vedere tehnic. Am cedat mingea foarte ușor, am greșit multe pase și am primit gol din corner pentru a treia oară în acest început de sezon" a mai spus antrenorul lui Juventus.

Deși echipa sa a fost învinsă și a ratat șansa de a reveni pe prima poziție a clasamentului din Italia, Allegri e convins că jucătorii săi vor avea ceva de învățat din meciul de la Milano.

"A fost un joc destul de murdar, o bătălie în adevăratul sens al cuvântului. Cred că aveam nevoie de mai multă determinare după ce am reușit să deschidem scorul. N-am putut să ne păstrăm avansul nici măcar două minute. N-am mai avut intensitate. Aceasta înfrângere trebuie să fie o lecție pentru noi. Sper să ne ajute să ne revenim cât mai repede. Nu e o tragedie" a încheiat Allegri.