• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi a marcat din nou pentru echipa Primavera a clubului Fiorentina și a ajuns la 3 goluri în Italia.

Sâmbătă, 1 octombrie, mijlocașul ofensiv transferat de gruparea toscană de la Viitorul a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 20 al întâlnirii cu Hellas Verona. A fost singurul gol al Fiorentinei în înfrângerea cu 1-2 de pe terenul grupării Gialloblu. Pentru Verona au înscris Tupta (83) şi Buxton (88).

Ianis Hagi (17 ani) a fost titular și a jucat 82 de minute. Reușita sa vine la finalul unei săptămâni în care a primit convocarea la echipa națională U19 a României, pentru turneul de calificare la Campionatul European de juniori din 2017.

"Va veni şi momentul meu, trebuie să fiu pregătit pentru acea zi. Este important pentru mine să joc la echipa de tineret, am nevoie de meciuri în picioare", spunea Ianis Hagi, în săptămâna premergătoare meciului de la Verona.

Precedentele două goluri ale lui Hagi junior au fost marcate în urmă cu două săptămâni. Pe primul l-a reușit în campionat, în victoria cu 6-2 cu Spezia, iar pe cel de-al doilea l-a dat în Cupa Italiei, în succesul cu 4-0 contra Perugiei.

VIDEO Golul lui Ianis Hagi cu Hellas Verona