• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi a reușit, de când a ajuns la Fiorentina, în Serie A TIM. vara trecută, dar mai ales acum în pregătire, să demonstreze nu numai că are valoare, dar și că poate fi un fotbalist pe care Stefano Pioli îl poate lua în calcul pentru primul 11.

Jurnaliștii de casă ai Fiorentinei, care se bazează și pe reacții din interiorul clubului, susțin că oficialii toscanilor sunt extrem de bucuroși că-l au în lot pe băiatul lui Gică Hagi.

”De la Federico Chiesa, prin Ianis Hagi, la Zekhnini. Iată câteva talente importante din lotul viola, care pot face parte oricând din primul 11 în sezonul viitor. O revoluție într-o echipă poate proveni nu numai din vânzări sau transferuri de jucători, ci și din promovarea unor talente din propria pepinieră, care se pot dezvolta sub îndrumarea antrenorului Pioli”, a relatat cotidianul ”La Repubblica”, din Firențe.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Mijlocaşul român de 18 ani a fost cel mai bun jucător al toscanilor în victoria cu 5-0 obţinută în faţa lui Trento, meci în care s-a aflat pe teren aproape o oră.

"Sunt foarte fericit că îl am cu mine în acest grup. Important e că el şi alţii sunt băieţi cu talent şi calitate. Însă e bine să nu aşteptăm prea multe prea repede, ci să încercăm să-i facem să se potrivească intereselor echipei şi ale celorlalţi jucători", a declarat Pioli, când a fost întrebat despre Hagi la sfârşitul jocului.

Viitorul sezon din Serie A TIM, care va debuta la 20 august, va fi transmis ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.