• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul internaţional italian Giancarlo Antognoni a declarat că Ianis Hagi, care a marcat miercuri un super gol pentru echipa Primavera a Fiorentinei, l-a impresionat prin prestaţia sa la meciul cu Perugia, el adăugând că românul este jucătorul cel mai promiţător.

"Hagi îmi place mult. Este foarte bun. Este puţin fără constanţă, dar când are mingea la picior face tot ce vrea. M-a impresionat mult. Este jucătorul cel mai promiţător", a spus Antognoni, conform violanews.com.

Ianis Hagi a marcat, miercuri, un gol în victoria pe care echipa Primavera a clubului Fiorentina a obţinut-o în faţa formaţiei Perugia, cu scorul de 4-0 (1-0). Hagi jr. a deschis scorul în minutul 25.

Fiul lui Gheorghe Hagi este la al doilea gol pentru echipa de tineret a Fiorentinei. El a mai înscris, sâmbătă, în meciul cu Spezia, scor 6-2.

Recent, Gică Hagi s-a dezlănţuit, considerând că fiul său, Ianis Hagi, este nedreptăţit pentru că nu i s-a oferit nicio şansă de a se antrena alături de naţionala mare, în ciuda realizărilor pe care le are la vârsta lui.