• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi este tot mai aproape de a se despărți de Fiorentina. Deși Gigi Becali a anunțat că-l așteaptă la FCSB, italienii susţin faptul că tânărul mijlocaș este dorit insistent de Pescara, echipă antrenată de Zdenek Zeman. Acesta a fost și antrenorul lui Dan Petrescu.

Corriere dello Sport notează că Zeman vrea că orice preț să-l împrumute pe fiul lui Gică Hagi și-l consideră pe acesta ”un jucător care poate face diferența”. ”Este unul dintre cei mai tehnici tineri jucători”, a mai spus acesta, conform jurnaliștilor italieni.

Fiorentina pare tentată să-l împrumute pe Ianis Hagi în Serie B, pentru a avea jocuri în picioare, ținând cont de faptul că internaționalul român de tineret nu intră în planurile lui Stefano Pioli pentru acest sezon.

Gigi Becali spunea zilele trecute că-l așteaptă pe Ianis Hagi sub comanda lui Nicolae Dică. Dacă ar accepta să joace pentru roş-albaştri, fiul "Regelui" are deja trasat programul făcut de Becali.

"Ianis poate să vină la Steaua când vrea el. La orice oră, şi mâine. Ianis e cel mai talentat tânăr jucător după Coman. Dar el trebuie să pună şi forţă. Dacă vine la noi, îl băgăm la forţă. Să pună muşchi pe el", a declarat Gigi Becali, zilele trecute.

Fiul lui Hagi a ajuns la Fiorentina în vara lui 2016, contra sumei de 2 milioane de euro.

2 meciuri are Ianis Hagi pentru echipa mare a celor de la Fiorentina.

14 meciuri, 5 goluri și 3 pase de gol are Ianis Hagi pentru Fiorentina Primavera.

750.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT