• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Ianis Hagi, 18 ani, nu pierde vremea la Fiorentina. Băiatul lui Gică Hagi, care a bifat și debutul în Serie A TIM, își vede de treabă la echipa a doua a grupării viola, pentru care a marcat un nou gol, în victoria cu 4-1 obţinută în faţa echipei de tineret a lui Juventus, în Cupa Italiei Primavera.

Hagi jr se simte din ce în ce mai bine la Firenze iar asta se vede din prestațiile sale de pe teren. De data aceasta, Ianis a marcat primul gol al partidei dintre Juventus U20 și Fiorentina U20, din Cupa Italiei, în minutul 9. Asemenea tatălui său, Hagi jr a deschis scorul cu un șut imparabil din lovitură liberă, fără nicio șansă pentru Audero.

Astfel, Ianis Hagi are o serie foarte bună în tricoul celor de la ”Primavera”, unde a ajuns la 4 goluri marcate în 8 meciuri.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL PROGRAMELOR DIGI SPORT

Și Gică Hagi are mare încredere în fiul său, despre care a spus că-și dorește să câștige, la un moment dat, Balonul de Aur.