• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La o zi după ce Internazionale Milano a anunțat în mod oficial că i-a prelungit contractul lui Mauro Icardi, agentul căpitanului de pe Giuseppe Meazza a dezvăluit că atacantul a fost dorit cu insistență de Real Madrid în această vară, când a fost unul dintre cei mai "vânați" jucători pe piața transferurilor.

Wanda Nara este soția și, în același timp, impresarul atacantului argentinian în vârstă de 23 de ani și a enumerat toate cluburile mari care l-au dorit pe căpitanul lui Inter. Chiar dacă Napoli a fost singurul care a făcut o ofertă clară, agentul lui Icardi a mai purtat discuții cu Real Madrid, Juventus, PSG sau Atletico Madrid.

"Am reușit să îi prelungesc contractul lui Mauro, care va câștiga mulți bani și are cea mai mare clauză de reziliere din Italia. Anul trecut am vândut la Inter 50% din drepturile sale de imagine, iar cealaltă jumătate a rămas la noi. Juventus, Real Madrid, PSG, Napoli, Atletico... ne-am întâlnit cu toate aceste cluburi. Cu toții l-au dorit pe Mauro", a declarat Wanda Nara, potrivit Infobae.

6 goluri în 7 meciuri are Mauro Icardi în actuala stagiune în Serie A TIM pentru Inter Milano. Cel mai bun sezon a fost 2014-2015, când a punctat de 22 de ori și a fost la egalitate cu Luca Toni pe prima poziție în topul marcatorilor din Italia.

53 de goluri în 98 de meciuri are atacantul în campionat pentru Inter, în puțin mai mult de 3 sezoane.

35 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Icardi, potrivit site-ului transfermark.de. În 2013, Internazionale Milano a plătit 6 milioane de euro pentru transferul lui Icardi de la Sampdoria.