• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mauro Icardi, golgheterul și totodată căpitanul lui Inter, se bucură de un parcurs excepțional la echipa lui, lucru de care vrea să profite Bayern Munchen. Campioana en titre a Germaniei se gândește serios să-l transfere pe fotbalist la finalul acestui sezon.

Mauro Icardi este unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa, lucru demonstrat și în această ediție de Serie A Tim, unde atacantul argentinian a înscris de 11 ori în cele 12 meciuri pe care le-a disputat. Jucătorul lui Luciano Spalletti s-a bucurat de asemenea de convocarea la lotul național al Argentinei, după ce l-a impresionat pe selecționerul Jorge Sampaoli. ”Prestațiile sale sunt atent urmărite de clubul Bayern Munchen, care evaluează clauza de reziliere”, a scris calciomercato.

Clubul bavarez analizează pista Mauro Icardi într-un moment în care Robert Lewandowski își dorește tot mai mult să facă pasul la o altă echipă de top din Europa. În eventualitatea în care un club ca Real Madrid, care și-a manifestat interesul pentru internaționalul polonez, îl va transfera pe Lewa, atunci CEO-ul lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, va analiza atent clauza de reziliere a argentinianului.

În aces moment, clauza lui Icardi este de 110 milioane de euro, iar Inter vrea să o aducă la 150 de milioane de euro după ce Arsenal și Chelsea au dat de înțeles că doresc să-l transfere pe sud-american.

Încă de acum câteva luni, polonezul le-a transmis conducătorilor că vrea să aibă o dublură pe postul său, pentru a beneficia de puţin repaus, iar clubul german nu exclude să aducă un fotbalist în perioada de transferuri din iarnă.

"Ar fi bine dacă aş avea ceva mai mult timp de odihnă. Deocamdată nu există nicio dublură pe postul meu, dar niciun jucător nu poate evolua 90 de minute din trei în trei zile tot sezonul", a spus Lewandowski, citat de revista Kicker.

La Bayern, postul de atacant central este singurul pentru care nu există dublură. Lewandowski este singurul jucător de câmp folosit în fiecare meci, inclusiv când era echipa era pregătită de Carlo Ancelotti, care altfel era adeptul principiului rotaţiei.

Robert Lewandowski a venit liber de contract în Bavaria, după ce a refuzat să prelungească înţelegerea cu Dortmund.