• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cu două zile înaintea unui nou Derby della Madonnina, căpitanul lui Internazionale Milano, Mauro Icardi, a vorbit despre înlocuirea lui Frank de Boer cu Stefano Pioli și a lăsat să se înțeleagă că cei mai mulți jucători din lotul nerazzurro au fost nemulțumiți de schimbările pe care olandezul a încercat să le facă.

Nu este ușor să vii la un club nou la începutul sezonului, dar el a încercat să facă multe schimbări și să creeze o echipă mare. A schimbat multe lucruri pe care noi nu le știam.

Am spus că aveam nevoie de un antrenor italian pentru că nu puteam lucra cu un străin, aveam nevoie de un italian care să cunoască echipa și pe ceilalți adversari”, a zis Icardi.

Jucătorul de 23 de ani susține că el și colegii săi se simt mult mai bine alături de Pioli și spune că Inter nu mai are nicio scuză dacă nu obține un rezultat bun împotriva lui AC Milan.

De la venirea noului antrenor, atmosfera s-a schimbat. Înainte, mulți jucători erau nemulțumiți, dar acum nu mai avem scuze”, a spus atacantul argentinian.

Totuși, căpitanul lui Inter nu are amintiri plăcute cu rivala din oraș. Icardi nu a marcat până acum niciun gol în poarta Milanului, iar, în ultimul derby, a ratat un penalty atunci când adversarii conduceau cu 1-0, iar, la final, Rossoneri s-au impus cu 3-0.

E adevărat, n-am înscris împotriva lui Milan și Sampdoria. Evident, acesta este unul dintre obiectivele mele”, a precizat Icardi.

Derby della Madonnina, Milan - Inter, e ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 1, duminică, de la 21:45.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIN SERIE A