• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Francesco Totti este apărat de soția sa în scandalul cu conducerea celor de la AS Roma. În timpul sezonului trecut, președintele giallorrossilor, James Pallotta, i-a sugerat lui Totti că ar fi vremea să se retragă, ulterior acesta și-a prelungit contractul cu un an.

Soția ”legendei” Romei, Ilary Totti (Blasi) s-a implicat și ea în această dispută și le-a transmis celor din conducere că nu-l pot da pe Totti afară din propria casă. Ilary l-a acuzat pe antrenorul Luciano Spalletti că nu i-a luat apărarea.

”Să-l forțezi pe Francesco să plece de la Roma este ca și cum l-ai da afară din propria casă. Când președintele clubului i-a zis lui Francesco să se retragă, Spalletti s-a comportat ca un om mic”, a spus Ilary Totti, pentru Gazzetta dello Sport.

De atacurile soției lui Totti nu a scăpat nici președintele celor de la AS Roma, James Pallotta.

”I-a zis lui Totti că nu-l mai ajută corpul, că nu mai poate face ce-i spune mintea. Acum îi spun și eu: Da, dar ai nevoie de minte pentru a gândi, înainte de a vorbi”, a venit replica lui Ilarry Totti.

Francesco Totti va împlini marți, 27 septembrie, 40 de ani, iar la petrecerea pe care o va da de ziua lui sunt invitați atât James Pallotta, cât și Luciano Spalletti.

În ultima etapă din campionatul Italiei, AS Roma a pierdut în deplasare cu Torino, scor 1-3, dar Francesco Totti are un motiv personal de satisfacţie. Căpitanul giallorrossilor a atins borna celor 250 de goluri marcate în Serie A TIM.

Intrat pe teren la începutul reprizei a doua, în locul altei legende a Romei, Daniele De Rossi, Totti a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii lui Torino. Totti mai are contract cu AS Roma până la finalul acestui sezon.