• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Mario Balotelli și Paul Pogba sunt doi dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are sub contract Mino Raiola, agentul care îi mai impresariază, printre alții, pe Zlatan Ibrahimovic sau pe Romelu Lukaku.

Duminică, atacantul italian împrumutat de AC Milan de la Liverpool și mijlocașul francez al lui Juventus au luat masa la un local din Milano, împreună cu Raiola. Balotelli a publicat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, iar mesajele lor lasă loc de multe speculații.

"One day soon ;). Paaaul mon frere" (Într-o zi, în curând. Paaaul, fratele meu), a scris Mario Balotelli în mesajul cu care a însoțit fotografiile postate pe contul său de Instagram.

"Brother from another mother", a scris și Pogba, în același spirit.

Italienii de la Gazzetta dello Sport susțin că ar putea fi indiciile că Juventus va încerca să îl transfere pe Balotelli sau că Milan va face un efort financiar aproape incredibil, pentru a-i lua pe amândoi.

O altă posibilitate ar fi ca Liverpool, care deja îl are pe Balotelli, să facă o ofertă enormă pentru Pogba, a cărui cotă de piață este de 55 de milioane de euro, în acest acest moment, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de. În vară, s-a zvonit că Chelsea a oferit 100 de milioane de euro, iar Barcelona 80 de milioane, dar s-au lovit de refuzul italienilor, din moment ce francezul a rămas la Torino.

 

 

#teammino One day soon😉 Paaaaul mon frère !

A photo posted by Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) onJan 3, 2016 at 1:23pm PST