• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Inter a pierdut dramatic partida cu Sassuolo din etapa a 19-a din Serie A TIM, cu 0-1. Echipa lui Mancini a ratat ocazie după Ocazie. Icardi a fost primul care a irosit o şansă, apoi Ljajic l-a imitat.

Replica oaspeţilor a venit prin Sansone, care nu a reuşit să transforme o lovitură liberă. Handanovic şi-a salvat echipa, după ce a respins cu pieptul o minge trimisă bine de Missiroli.

Consigli a fost de neînvins şi în repriza a doua. Ljajic şi-a mai trecut în cont o ratare. Murillo a încercat şi el să îl învingă pe portarul oaspeţilor, dar fără succes. Intrat în locul lui Perisic în minutul 64, Palacio a fost şi el singur cu portarul, dar scorul a rămas 0-0.

Cu opt minute înainte de final, Floro Flores a avut cea mai mare ocazie a oaspeţilor. După ce Ljajic a mai ratat o dată, Sassuolo a obţinut un penalty în prelungiri. Berardi a marcat pentru trei puncte, de la 11 metri.

Echipele:

Inter (4-3-3): Handanovic - Nagatomo, Miranda, Murillo, D'Ambrosio - Brozovic, Medel (Guarin 90), Kondogbia (Jovetic 86) - Perisic (Palacio 64), Icardi, Ljajic

Antrenor: R. Mancini

Sassuolo (4-3-3): Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan (Biondini 84) - Berardi, Falcinelli (Defrel 71), Sansone (Floro 81)

Antrenor: E. Di Francesco