• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Inter se pregăteşte să mai facă un transfer, la o zi după ce Fiorentina a anunţat că l-a cedat pe Matias Vecino la gruparea din Milano, pentru 24 de milioane de euro.

Presa din Franţa susţine că Inter a ajuns la un acord cu Nice în privinţa transferului fundaşului stânga Dalbert Henrique. Patronii chinezi ai Interului vor plăti pentru brazilian 20 de milioane de euro, plus bonusuri care pot urca valoarea tranzacţiei la 25 de milioane de euro.

Nice va primi şi 20 % din valoarea viitorului transfer al lui Dalbert.
Brazilianul se află la Amsterdam, unde va evolua cu Nice împotriva lui Ajax în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, şi ar putea efectua vizita medicală la noua echipă joi sau vineri.

În cazul concretizării transferului, Dalbert Henrique va deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Nice. Recordul este deţinut de Nampalys Mendy, cedat vara trecută la Leicester City pentru 17 milioane de euro.

Inter i-a mai transferat în această vară pe Borja Valero (Fiorentina), pentru 5,5 milioane de euro, şi Milan Skriniar (Sampdoria), în schimbul a 25 de milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT