• Finala Cupei României: Astra - Voluntari se joacă sâmbătă, 27 mai, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, de la ora 20:45
  • Cupa Angliei: finala Arsenal - Chelsea se joacă pe Digi Sport 1, sâmbătă, 27 mai, de la ora 19:30. În aceeaşi zi vă oferim şi finala Cupei Spaniei, Barcelona - Alaves, pe Digi Sport 1, de la 22:30

James Rodriguez a fost aproape de Inter! Informația a fost dezvăluită de Sports Illustrated, care susține că milanezii l-au dorit insistent pe mijlocașul columbian al lui Real, în vara anului trecut.

Oferta lui Inter, de 85 de milioane de euro, a venit chiar pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Deși nu a reușit să se impună la Real, acolo unde este mai degrabă o rezervă de lux, James Rodriguez a refuzat-o pe Inter, considerând că nu este o echipă suficient de mare pentru el, după cum menționează sursa amintită.

James Rodriguez a prins doar 34 de minute în acest sezon de Primera Division, iar în UEFA Champions League a avut același statut, fiind doar rezervă în victoria dramatică obținută de echipa sa cu Sporting, scor 2-1. El a intrat în minutul 77, în locul lui Toni Kroos.

În vârstă de 25 de ani, James Rodriguez a fost transferat de Real Madrid în 2014, de la Monaco, pentru 75 de milioane de euro. Deși trece printr-o perioadă grea la Real, mijlocașul are încă o cotă mare pe site-ul de specialitate transfermarkt.de, de 70 de milioane de euro.