• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

San Siro este "sold out" la cel mai aşteptat duel al etapei a 11-a din Serie A TIM, AC Milan - Juventus, care va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 19:00.

Aproape 80.000 de spectatori vor urmări de pe stadion duelul dintre rossoneri şi bianconeri, care va deschide etapa din Italia.

Potrivit site-ului oficial al celor de la Milan, 78.328 de spectatori vor fi prezenţi mâine seară pe Stadio San Siro, într-o "atmosferă de Super Bowl". Nu doar suporteri, ci şi foşti mari fotbalişti, precum Franco Baresi, Filippo Galli, Daniele Massaro, Paolo Maldini, Pietro Vierchowod, Massimo Oddo, Mauro Tassotti sau Christian Vieri, actualul selecţioner al Italiei, Giampiero Ventura, sau personalităţi din afara fotbalului.

Milan va încerca să confirme rezultatul bun obţinut pe terenul lui Chievo (4-1), care a pus capăt unei serii de patru meciuri fără victorie în campionat. Antrenorul rossonerilor, Vincenzo Montella, e convins că un succes în faţa campioanei Italiei ar reprezenta un moment de cotitură pentru sezonul echipei sale.

"Este un meci care poate fi un punct de cotitură, un meci care ne poate împinge de la spate din toate punctele de vedere", a spus tehnicianul milanist, ceva mai relaxat după victoria de la Verona.

De cealaltă parte, Max Allegri nu ia în calcul decât obţinerea celor 3 puncte, pentru ca Juventus să nu rişte să piardă contactul cu liderul Napoli şi cu rivalii de la Inter Milano, echipe aflate pe primele două locuri.

"Trebuie să luăm puncte, pentru a nu pierde şi mai mult teren faţă de cei din vârf. Pentru noi acest meci nu este un punct de cotitură, ci o parte a unei călătorii care să ne ducă unde ne dorim la finalul sezonului", a spus antrenorul torinezilor.

AC Milan - Juventus se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Partida va fi transmisă în peste 200 de ţări şi va fi urmărită de mai mult de 700 de milioane de telespectatori.