• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Ianis Hagi trece printr-o perioadă destul de agitată la Fiorentina, iar presa din Italia anunță un posibil transfer al mijlocașului ofensiv român, în perioada de mercato din iarnă. Presa toscană a anunțat "soluția perferctă" pentru Hagi junior.

Deși spera că odată cu venirea lui Stefano Pioli pe banca Fiorentinei să prindă mai multe minute, Ianis Hagi nu a jucat deloc în acest sezon din Serie A și pentru a rezolva problema, împrumutul la o altă echipă pare cea mai plauzibilă soluție. Posibilele destinații ar fi Serie B sau un club din străinătate, însă Fiorentina News notează că Ianis va rămâne probabil în Italia.

Concret, Zdenek Zeman îl dorește la Pescara, formație care a evoluat în sezonul trecut în Serie A. Una din cele două apariții ale lui Ianis în tricoul viola a fost chiar împotriva celor de la Pescara, atunci când a fost remarcat de Zeman. "Antrenorul e înnebunit după el" scrie Fiorentina News, care mai precizează că împrumutul la Pescara ar fi "soluția perfectă".

Zeman folosește un sistem 4-3-3, în care Hagi e obișnuit să joace de la Viitorul. Mai mult, experimentatul antrenor ceh este un adept al jocului ofensiv, astfel că Ianis ar fi pus în valoare la ocupanta locului 12 din Serie B.